Lugn och stilla kväll.

En intensiv dag, minst sagt! Utflykt till skogen, lunch, plock och vila hemma och sedan smet vi in till grannen på kvällsmat. Det är verkligen toppen med trevliga grannar som man kan umgås med! Tack för god mat och trevligt sällskap!

Vilhelm var uppe i varv när jag la honom, knorrade, sjöng och pratade inne i sängen bra länge innan det blev tyst. Jag avrundar dagen med att måla naglarna tuggummirosa, njuta av lugnet och se ett avsnitt av Hell's Kitchen.



Säsong 8, som sändes i UK förra året, börjar nu ikväll i TV3. Jag gillar verkligen Gordon Ramsay, han är skön (och välbevarad, heh, för sin ålder).

Skogstur med lite action.

Vi bor jättenära ett större skogsområde, med elljusspår. Alldeles perfekt! Idag är det varmt och skönt (och det blåser nästan inte alls!), så vi tog en utflykt till skogen med grannarna M och M. Vilhelm och lille M leker så bra tillsammans, jättekul!





Grabbarna petade på myror, jagade myggor och plockade kottar. Spännande för en 3- respektive 2-åring. Än mer spännande blev det när en civil polisbil med poliser och tillhörande hundar kom åkande på skogsvägen... En gammal dam i kommunen har försvunnit, så förutom diverse småkryp fick vi se (och höra) en polishund i action.


Dagens mellis: Plättar och melon. Och kaffe såklart!

Vattnet har varit avstängt inatt för under...

img_0363 (MMS)

Vattnet har varit avstängt inatt för underhåll. Hann sätta på kaffe och blanda saft till dagens utflykt innan vattnet blev brunt. Tandborstningen blev det dock sämre med...


Dagens Vilhelm.

img_3361 (MMS)

Dagens Vilhelm.


Fixardag.

Då jag är mellan två jobb så får Vilhelm vara på dagis 15 timmar i veckan, trots att jag är ledig. Han uppskattar det och gillar verkligen att gå dit, och jag uppskattar det faktiskt också. Man får tid att göra saker som måste göras utan att det går ut över Vilhelm.

Idag har jag passat på att scanna hyresvärdar, bostadsköer och till och med ställt Vilhelm i kö för förskoleplats. Från och med 2011/10/01 har jag sökt, vi får se om det fungerar. Vi lär ju ha en lägenhet också, bara en förskoleplats kommer man inte så långt med.

Har hunnit med lite pyssel också. Till helgen får ni se vad det blir!


Bloglovin'.

Jag måste säga att Bloglovin' gör mitt liv lite lättare. Har precis upptäckt deras app för iPhone, den är super att ha när man har tråkigt på någon buss eller i något väntrum.

Följ min blogg med bloglovin

Skulle vilja ha en schysst Bloglovin'-ikon i menyn till höger, jag kanske får fila på en under dagen.

Vilhelm är på dagis och jag borde ta tag i...

img_8225 (MMS)

Vilhelm är på dagis och jag borde ta tag i alla måsten. Men det är ju inte speciellt lätt må jag säga, och man bör inte flytta trött katt. Jag lär ligga i soffan en stund till. Stackars mig.


Söndagsmys.

Sedan några veckor (fyra?) tillbaka så veckopendlar P. På söndag eftermiddag åker han, och kommer i regel hem någon gång mellan torsdag kväll och fredag eftermiddag. Veckorna går oftast ganska fort, han har fullt upp på jobbet, jag och Vilhelm har fullt upp hemma/på dagis. Jag tycker faktiskt att det fungerar över förväntan, även om det såklart blir lite ensamt ibland...

 

Jag är en ganska osocial människa, och även om det är trist att P åker på söndagarna så brukar jag ändå gilla söndagskvällarna. Krypa ner i soffan med en filt, datorn och TV'n på i bakgrunden. Idag kompletterar jag med Marabous Daim Rocks (fantastiska!) och härligt regnsmatter på fönsterblecken.


Lite morsdagsmys ute "på landet" hos mamma...

img_1691 (MMS)

Lite morsdagsmys ute "på landet" hos mamma/mormor. Kaffe vid utemöblerna, solen kikar fram ibland åtminstone. :)


En aprikosfärgad början.

Nu så, designen är uppe. En början åtminstone, lite trevligare än de färdiga mallar man kan välja mellan. Har chansat lite, och struntat i websäkra färger, jag hoppas att det ser okej ut hos er ändå! Teckensnittet i rubrikerna kan se tokigt ut också, valde Allura Script (älskar den!) som jag även använt i headern, men jag är rädd att det inte fungerar hos alla...

För övrigt, är det bara för mig som blogg.se krånglar idag? Jag kan inte kommentera alls, blev rädd att jag förstört något vid redigeringen, men det verkar som att problemet finns hos fler?

Godmorgon!

Mors dag, och det firar vi genom att kliva upp i tid. Med en 3-åring i huset finns ingen risk att man sover bort dagen, klockan 06.11 var Vilhelm klar med sin skönhetssömn. Jag var inte riktigt lika klar, men vad gör man... Tack och lov brukar han vara på alldeles strålande humör på mornarna, åtminstone fram till 10-snåret. Det tackar vi för!

Om 1½ timme vågar jag nog väcka P, sedan ska vi kicka igång dagen. Fram tills dess blir det Ronja Rövardotter och lite HTML-pillande.

Dagens efterrätt! Chokladdoppade jordgubba...

img_1399 (MMS)

Dagens efterrätt! Chokladdoppade jordgubbar med vaniljgrädde, himmelskt! Jag filar på en design till bloggen, men nu väntar soffmys.


Here we go again.

Jag saknar bloggandet, så är det. Puss!

RSS 2.0